vineri, 21 septembrie 2018

Am vazut sufletul monstrului

M-am uitat pentru un moment in sufletul monstrului si vazand abisul ala de nimicnicie si lipsa totala de constiinta m-am ingrozit. Voi va dati seama ca jumatate de tara este in momentul de fata complet sub vraja SRI-ului?

Voi va dati seama ca scrisoarea lui Rudi Giuliani a fost un lucru bun dar asa de bine au intors-o manipulatorii din SRI de ne-au prostit pe toti? Ia mai cititi inca o data textul, il pun la comentarii. Cititi-l cu o minte deschisa si uitati pentru un moment toate manipularile din spatiul public. Nu este nici macar un singur lucru gresit acolo. Chiar si aia cu amnistia are sens pentru cei care au fost acuzati pe nedrept sau au suferit abuzuri.

Voi va dati seama ca SRI-ul de cand e Iohannis la Cotroceni ne face zi de zi? Bine spunea cineva, in toata lumea serviciile secrete sunt urate numai in Romania toata lumea ii pupa in fund.

Uitati-va pe Facebook, uitati-va in presa, ii vezi cu ochiul liber pe colaboratorii serviciilor. Sunt peste tot si fac o treaba al naibii de eficienta. Ne tin pur si simplu prizonieri printr-o naratiune foarte bine pusa la punct.

Voi va dati seama ca am ajuns in situatia in care Dragnea vrea sa opreasca aceste abuzuri si noi ca prostii dam in el cand de fapt este in interesul nostru sa le mai taiem din puterea imensa pe care o au serviciile?

Voi va dati seama ca atunci cand s-a facut asta in urma deciziei CCR de luare a interceptarilor de la SRI a inceput o ditamai campania de demonizare a lui Daniel Morar ca cine stie ce dorinta de razbunare ar avea pe Kovesi?

Voi va dati seama ca decizia CCR prin care se specifica clar ca este infractiune doar daca se incalca o lege sau un act normativ cu putere de lege este un lucru bun care ne apara de abuzuri si samavolnicia unor procurori?

Voi va dati seama ca faptul ca s-au luat procurorii de la Iohannis este un lucru bun caci el in lipsa aliatilor politici a incalecat toate institutiile de sub el si le-a pus sa faca his dirty work?

Repet: voi va dati seama ca de cativa ani SRI-ul ne-o trage noua, cetatenilor?!?!

Niciun comentariu: