luni, 24 septembrie 2018

De ce Dragnea este NEVINOVAT

De ce Dragnea este NEVINOVAT. Uitati aici, pe lege:

Dosarul se refera la niste persoane care au fost angajate undeva si desi nu au fost niciodata la munca, au fost platite in tot acest timp. Uitati-va va rog mai jos in linkul cu codul muncii la titlul XI (Raspunderea juridica), capitolul V (Raspunderea penala). Nu veti gasi o astfel de infractiune in codul muncii. Sunt cateva fapte penale acolo (a plati cu mai putin decat salariul minim, refuzul de a da acces organelor de control, angajarea minorilor sau celor care sunt ilegal in tara, etc.) dar niciuna nu se refera la cazul lui Dragnea.

Judecatorul Stefan Pistol care a facut opinie separata in dezacord cu judecatorii care l-au condamnat la inchisoare pe Dragnea (!) spune ca acuzarea a indicat Codul Muncii ca legislatie primara. Pai in Codul Muncii nu exista o astfel de infractiune si oricum Dragnea este extrem de departe de fapta in sine.

Deci Dragnea este NEVINOVAT! A fost condamnat politic! A fost condamnat pentru ca poporul voia sange si pentru ca se pare ca judecatorii de la ICCJ se pupa pe gingii (cum zicea Vantu) cu serviciile secrete!

Am auzit toti in judetele noastre de astfel de cazuri cu angajari fictive. Dragnea a facut si el smenuri ca toti ceilalti care faceau smenuri in perioada aia. Da, probabil ca este autorul moral dar pe lege este NEVINOVAT!

http://www.avocat-dreptul-muncii.eu/codul_muncii_2018.php

Niciun comentariu: