duminică, 23 septembrie 2018

Dragnea ar trebui sustinut

Daca il sustin pe Dragnea le dau munitie baronilor corupti care i se impotrivesc ca sa poata sa spuna “Uite, colegi pesedisti, Dragnea va minte, el de fapt e de partea lor, nu a noastra”.

Daca tac sau dau in Dragnea atunci fac jocul serviciilor secrete care vor sa pastreze o justitie in care ei fac ce vor, in care pot pune presiune pe procurori si judecatori ca sa obtina ce sentinte vor ei si deci sa aiba instrumente de presiune pe politicieni.

Eu ce sa fac? Nu vreau sa ii fac rau lui Dragnea in lupta lui cu baronii locali din PSD care vor amnistia si gratierea, caci si lupta asta este in interesul nostru, al cetatenilor, dar mai important pentru mine este sa am o justitie curata, echilibrata.

Asa ca il sustin pe Dragnea.

Cum am gandit de am putut sa ies din bula asta de isterie in care am fost bagati de ceva timp de acoperitii din presa si am ajuns la concluzia din titlu? Doua intrebari simple:

Daca Dragnea pe atunci cand se faceau pozele astea era de partea luptei anticoruptie, atat de laudata si in tara si in strainatate, ce l-a facut sa se intoarca la 180 de grade de cand a castigat alegerile din 2016 astfel incat sa devina mafiotul absolut? Atunci era suficient de de incredere incat sa fie inclus in cercul zero al puterii si acum a devenit dintr-o data un monstru? E clar ca ceva e putred cu toate atacurile astea la adresa lui.

Niciun comentariu: