joi, 20 septembrie 2018

Iohannis, maimuta cu mitraliera

Tot ce se intampla de cand a venit Iohannis la Cotroceni este o lupta pentru putere intre el si ceilalti. Va dati seama ce cocalar? El, un nimeni in drum in politica, ajuns la presedintie printr-un fericit concurs de situatii, a crezut ca se poate pune cu toti ca sa ajunga el sef peste toata tara. Cum am spus in postarea anterioara, a dat in Basescu, a dat in Coldea, a dat in Blaga, a dat in Kovesi, a dat in Ghita, a dat in Dragnea.

Stiti cum e Iohannis? E ca maimuta la care ii dai o mitraliera crezand ca e prea proasta sa o foloseasca si apoi maimuta incepe sa impuste tot ce prinde in cale. Asa si Iohannis: vazandu-se intrat in posesia a doua jucarii puternice, justitia si SRI-ul, si-a zis ca se apuca el acum sa faca ordine. "Lasa ca le arat eu lor cine-i seful". Si uite asa s-a pus si a dat in toti care au fost inaintea lui. Sa nu uitam nici de Crin Antonescu pe care l-a sabotat cu prima ocazie.

Omul e incredibil. E de-un cinism incredibil.

E clar deci ce trebuie facut. Procurorii au fost luati de la Iohannis. Oricum, asa si spune in Constitutie ca sunt sub autoritatea ministrului justitiei, si in Franta e la fel si nu moare nimeni. Edisor Hellvig de la SRI trebuie sau zburat sau trebuie sa isi vina in fire. Legile justitiei si ale serviciilor trebuie schimbate cumva ca sa nu mai permita maimutelor ca Iohannis sa faca tot ce le trece lor prin cap. Dupa cum vedeti, cam asta se si intampla.

Niciun comentariu: