duminică, 23 septembrie 2018

Prima condamnare a lui Dragnea este politica

Condamnarea lui Dragnea in dosarul referendumului este politica!

Vedem clar acum ca Dragnea este omul prin intermediul caruia sistemul la vremea respectiva furase PSD-ul din ghearele baronilor. El era deci la masa cu Coldea si Kovesi. Condamnarea lui la puscarie a facut parte din acoperirea lui care il credibiliza in fata baronilor corupti din PSD. Ei puteau astfel sa aiba incredere in el fiind infractor de-al lor.

Cum putem explica altfel faptul ca desi condamnat el statea la masa cu sistemul?

Cred ca tot Coldea i-a facut si dosarul cu angajarile fictive cat mai era sef la SRI, oricum, daca nu atunci Kovesi care tot omul lui Coldea era. I-au facut dosarul astfel incat sa poata sa scape usor cu o achitare pentru ca nu mai este infractiune din moment ce nu a incalcat o lege sau act normativ cu putere de lege conform deciziei CCR.

Problema e ca acum baietii au pus tunurile pe el pentru ca s-a schimbat garda. Coldea nu mai e, Kovesi nu mai e. Au venit niste baieti noi care nu vor sa piarda ditamai puterea in justitie.

Si uite asa Dragnea este tocat marunt desi el de fapt face ce trebuie, si in PSD, si dorind sa modifice legile justitiei.

Nu mai are sens sa tinem lucrurile astea nespuse. Deja baronii din PSD il ataca pe fata pentru ca nu mai au incredere in el ca ii scapa de dosare. Publicarea acelor poze au scos la iveala toate aceste lucruri pe care le spun. Si noi ca fraierii sa dam tot in el? Exclus.

Niciun comentariu: