joi, 8 noiembrie 2018

Dreapta nu exista in Romania

Stiti ce ma deranjeaza tot mai mult? Am vazut in ultimul timp tot felul de lucruri si imi dau seama ca in Romania cam toata dreapta are o legatura mai apropiata sau mai departata cu George Soros. Ce e deranjant la asa ceva? Soros este principalul finantator al stangii americane, o stanga de o agresivitate cum nu s-a mai vazut pana acum in SUA. Intelegeti? Stanga americanilor la noi trece pe post de dreapta. Pai atunci eu ce ma fac, om de dreapta ce sunt?

Cum ne putem da seama de influenta enorma a lui Soros? In primul rand ne putem uita la faptul ca Sandra Pralong, cea care a infiintat fundatia lui Soros in Romania, este consiliera prezidentiala a lui Iohannis. Apoi au fost atatea burse care s-au acordat de-a lungul timpului la tot felul de oameni care se ridicau si deveneau persoane publice ca sa fie atrase in siajul lui. Pana la urma "binomul" SRI-DNA este tot de sorginte democrata, creat sub Obama, deci daca ne gandim ca dreapta a fost cea care l-a infiintat in Romania, sub Basescu, si apoi a fost preluat de dreapta sub presedintia Iohannis, ne dam seama ca suntem intr-o situatie foarte foarte urata: stanga americana este dreapta noastra......

Voi intelegeti ca nu exista dreapta in Romania? Cum sa existe dreapta cand ei tot ce stiu sa faca este sa mearga la Soros si la altii ca el, sa ia niste bani si sa se intoarca cu niste ordine de executat? Ce dreapta credeti voi ca exista in Romania cand ei isi iau "seva" de la stanga americana?

Erau tot felul de cocalari de-a lungul timpului care spuneau foarte doct ca "lucrurile sunt atat de diferite intre SUA si Romania incat stanga la ei la noi poate trece foarte bine pe post de dreapta"...... Pe dracu....... Stanga la ei e stanga si la noi. Si uite asa, dreapta noastra este o mizerie care nu e buna de nimic, care apara o justitie plina de abuzuri si un sistem facut sa bage adversarii politici in puscarie...sistem infiintat sub supravegherea stangii americane sub administratia Obama.

Niciun comentariu: