joi, 15 noiembrie 2018

USL-ul a avut dreptate

Ma simt murdarit... Cat de vocal am fost impotriva suspendarii lui Basescu din 2012, asa zisa “lovitura de stat”. Mi s-a parut abuzul abuzurilor, cum au incalcat Constitutia pentru a il da jos pe Basescu... Realitatea este ca daca as fi stiut atunci ce stiu acum as fi fost de partea USL-ului 100%. La ce abuzuri facea sistemul creat de Basescu suspendarea lui a fost o gura de aer proaspat, un interesant joc de glezne juridic si nimic mai mult.

Nu zic, e bine ca au facut unii puscarie pentru ca e limpede ca s-au facut atatea matrapazlacuri in anii 90. Am mai spus-o si raman la aceeasi parere: si-o meritau. Si-o meritau insa doar pentu faptele penale pe care le-au facut, intr-un proces cu probe serioase. Nu in procese masluite in care se stia sentinta de dinainte sa inceapa, cum facea binomul SRI-DNA. Asta nu e treaba. 

Nu imi imaginam ca am fost atat de manipulat. Nu ma asteptam ca Basescu si ai lui sa fi facut chiar asa de mult rau. Nu ma asteptam la niste abuzuri cel putin la acelasi nivel cu ce facea Securitatea lui Ceausescu.

Niciun comentariu: