sâmbătă, 22 decembrie 2018

Apocalipsa lipsa

Imi este mila de fan(atic)ii opozitiei in aceasta perioada. Se arunca enorm de multa propaganda inspre ei pentru a ii face sa creada ca din doua in doua minute vine apocalipsa peste Romania din cauza guvernarii PSD. Atat de multa propaganda incat pur si simplu nu apuca sa observe lucrurile bune care se intampla. Orice se intampla bine apare cate-un securist gen Tapalaga cu o rastalmacire:

Se reduc taxe si contributii in domeniul constructiilor? Ahaaa, e clar ajutor pentru Teldrum-ul lu' Dragnea.
Se incurajeaza construirea de gradinite cu program sportiv? Ahaa, ajutor mascat pentru Tiriac.
S-a pus capat abuzului Inaltei Curti care nu tragea la sorti completele de 5 judecatori conform legii? Ahaaa, vor sa il scape pe Dragnea de puscarie.
S-au marit salariile la medici, pensiile? Huoooo, creste inflatia.
S-au adoptat niste legi ale justitiei care rezolva anumite probleme? Ahaaa, vor sa il scape pe Dragnea de puscarie.
S-au oprit protocoalele secrete dintre SRI si diverse institutii din justitie si nu numai prin care SRI-ul dicta in actul de justitie? Ahaaa, vor sa il scape pe Dragnea de puscarie.
Au demarat procedura de revocare din functie a lui Kovesi si Lazar care au facut nenumarate abuzuri? Ahaaa, vor sa il scape pe Dragnea de puscarie.
Au introdus asa numita taxa pe lacomie care sa le forteze pe banci sa se lupte pentru a da credite? Huooo, ii lovesc pe bravii si purii investitori, distrug economia.
Au vrut sa mute ambasada Romaniei la Ierusalim? Huooo, ca ne distrug 50 de ani de diplomatie.

Am vazut o parere care se vrea foarte docta ca cu ocazia taxei pe lacomie ne-am lins pe bot de aderarea la OECD, organizatia celor mai puternice tari din punct de vedere economic. Imi poate explica cineva cum anume faptul ca ai ajuns suficient de puternic incat sa le ceri bancilor sa adopte un comportament mai responsabil e semn ca cei puternici nu te vor printre ei?....

Intelegeti tiparul. Orice se intampla, PNL-ul, USR-ul, Securitatea, Iohannis vin cu cate-un "spin" ca sa le distraga atentia la fraieri, exaltati, neatenti, neinteresati. Si uite asa, de dimineata pana seara saracii de ei traiesc apocalipsa dupa apocalipsa si dupa ani si ani de apocalipsa neintrerupta tot nu isi dau seama ca au fost mintiti pentru ca in tot acest timp nu s-a intamplat niciun dezastru.

Niciun comentariu: